Bra konditorier i Kivik

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kivik. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kivik. Det finns 1 olika konditorier i Kivik där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kivik.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kivik

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kivik som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kivik som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kivik. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kivik kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Mellbybagaren AB
Mellby Backe 13
277 35 Kivik

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kivik och dess konditorier

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här finns mer info om Kivik om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kivik.