Konditori Kringlan – ett konditori i Kävlinge

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Konditori Kringlan är ett konditori i Kävlinge där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kävlinge och du kommer säkerligen gilla Konditori Kringlan och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kävlinge som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Konditori Kringlan inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Konditori Kringlan i Kävlinge - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Konditori Kringlan i Kävlinge.

Konditori Kringlan
Bruksg. 23
244 30 Kävlinge
046 - 73 01 46

Annons:

Öppettider hos Konditori Kringlan i Kävlinge

Innan du besöker Konditori Kringlan i Kävlinge kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Konditori Kringlan i Kävlinge utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Konditori Kringlan i Kävlinge, ett konditori

Hittar du inte till Konditori Kringlan kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Konditori Kringlan i Kävlinge