Bra konditorier i Kävlinge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kävlinge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kävlinge. Det finns 3 olika konditorier i Kävlinge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kävlinge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kävlinge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kävlinge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kävlinge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kävlinge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kävlinge kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Konditori Kringlan
Bruksg. 23
244 30 Kävlinge


Onrighttrack AB
Gränsg. 5
244 39 KÄVLINGE


Wivex Konditori
Sälgv. 23
244 41 Kävlinge

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kävlinge och dess konditorier

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här finns mer info om Kävlinge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kävlinge.