Bra konditorier i Hörby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hörby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hörby. Det finns 3 olika konditorier i Hörby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hörby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hörby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hörby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hörby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hörby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hörby kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Boijertz Conditori
G. Torg 2
242 31 Hörby


Noys Thaikök
Önneköp Per Bings v. 11
242 98 HÖRBY


Tahiti Condis
Prostg. 7
242 31 Hörby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hörby och dess konditorier

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här finns mer info om Hörby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hörby.