Bra konditorier i Höör

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Höör. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Höör. Det finns 1 olika konditorier i Höör där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Höör.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Höör

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Höör som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Höör som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Höör. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Höör kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Boijertz Conditori
Nya Torg 2 B
243 30 Höör

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Höör och dess konditorier

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här finns mer info om Höör om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Höör.