Kakboden Höllviken – ett konditori i Höllviken

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Kakboden Höllviken är ett konditori i Höllviken där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Höllviken och du kommer säkerligen gilla Kakboden Höllviken och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Höllviken som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Kakboden Höllviken inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Kakboden Höllviken i Höllviken - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Kakboden Höllviken i Höllviken.

Kakboden Höllviken
Polisv. 5
236 31 HÖLLVIKEN
040 - 45 12 34

Annons:

Öppettider hos Kakboden Höllviken i Höllviken

Innan du besöker Kakboden Höllviken i Höllviken kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Kakboden Höllviken i Höllviken utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Kakboden Höllviken i Höllviken, ett konditori

Hittar du inte till Kakboden Höllviken kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Kakboden Höllviken i Höllviken