Bra konditorier i Höllviken

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Höllviken. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Höllviken. Det finns 7 olika konditorier i Höllviken där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Höllviken.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Höllviken

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Höllviken som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Höllviken som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Höllviken. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Höllviken kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Annas Bageri
Falsterbov. 117
236 41 Höllviken


Café Kustens Pärla
Polisv. 5
236 31 HÖLLVIKEN


Gateau AB
Falsterbov. 50
236 51 HÖLLVIKEN


Kakboden Höllviken
Polisv. 5
236 31 HÖLLVIKEN


Konditori Katarina
Kungstorpsv. 8
236 32 Höllviken


Mpp I Skåne HB
Karlsrov. 3 A
236 37 HÖLLVIKEN


Toppen ICA
Kungstorpsv. 8 Toppengallerian
236 32 Höllviken

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Höllviken och dess konditorier

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här finns mer info om Höllviken om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Höllviken.