Fenix Konditori HB – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Fenix Konditori HB är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Fenix Konditori HB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Fenix Konditori HB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Fenix Konditori HB i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Fenix Konditori HB i Helsingborg.

Fenix Konditori HB
Jönköpingsg. 24 A
252 52 Helsingborg
042 - 21 75 24

Annons:

Öppettider hos Fenix Konditori HB i Helsingborg

Innan du besöker Fenix Konditori HB i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Fenix Konditori HB i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Fenix Konditori HB i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Fenix Konditori HB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Fenix Konditori HB i Helsingborg