Fristanders Konditori AB – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Fristanders Konditori AB är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Fristanders Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Fristanders Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Fristanders Konditori AB i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Fristanders Konditori AB i Helsingborg.

Fristanders Konditori AB
Elinebergsplatsen
Helsingborg
042 - 28 13 24

Annons:

Öppettider hos Fristanders Konditori AB i Helsingborg

Innan du besöker Fristanders Konditori AB i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Fristanders Konditori AB i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Fristanders Konditori AB i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Fristanders Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Fristanders Konditori AB i Helsingborg