Finess Konditori – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Finess Konditori är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Finess Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Finess Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Finess Konditori i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Finess Konditori i Helsingborg.

Finess Konditori
Tågag. 48
254 39 HELSINGBORG
042 - 18 11 05

Annons:

Öppettider hos Finess Konditori i Helsingborg

Innan du besöker Finess Konditori i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Finess Konditori i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Finess Konditori i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Finess Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Finess Konditori i Helsingborg