Conditori Fenix – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Conditori Fenix är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Conditori Fenix och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Conditori Fenix inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Conditori Fenix i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Conditori Fenix i Helsingborg.

Conditori Fenix
Jönköpingsg. 24
252 52 Helsingborg
042 - 21 75 24

Annons:

Öppettider hos Conditori Fenix i Helsingborg

Innan du besöker Conditori Fenix i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Conditori Fenix i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Conditori Fenix i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Conditori Fenix kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Conditori Fenix i Helsingborg