Pajens Bageri i Örkelljunga AB – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Pajens Bageri i Örkelljunga AB är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Pajens Bageri i Örkelljunga AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Pajens Bageri i Örkelljunga AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg.

Pajens Bageri i Örkelljunga AB
Långebergav. 134
256 69 Helsingborg


Annons:

Öppettider hos Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg

Innan du besöker Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Pajens Bageri i Örkelljunga AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Pajens Bageri i Örkelljunga AB i Helsingborg