Drottninghögs Bageri – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Drottninghögs Bageri är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Drottninghögs Bageri och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Drottninghögs Bageri inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Drottninghögs Bageri i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Drottninghögs Bageri i Helsingborg.

Drottninghögs Bageri
Blåkullag. 3
254 57 HELSINGBORG
042 - 15 86 60

Annons:

Öppettider hos Drottninghögs Bageri i Helsingborg

Innan du besöker Drottninghögs Bageri i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Drottninghögs Bageri i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Drottninghögs Bageri i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Drottninghögs Bageri kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Drottninghögs Bageri i Helsingborg