Georg Fahlmans Konditori AB – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Georg Fahlmans Konditori AB är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Georg Fahlmans Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Georg Fahlmans Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg.

Georg Fahlmans Konditori AB
Stortorget 11
252 20 HELSINGBORG
042 - 21 30 60

Annons:

Öppettider hos Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg

Innan du besöker Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Georg Fahlmans Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Georg Fahlmans Konditori AB i Helsingborg