Thores Bageri & Café – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Thores Bageri & Café är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Thores Bageri & Café och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Thores Bageri & Café inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Thores Bageri & Café i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Thores Bageri & Café i Helsingborg.

Thores Bageri & Café
Kungsg. 6
252 21 Helsingborg
042 - 28 11 49

Annons:

Öppettider hos Thores Bageri & Café i Helsingborg

Innan du besöker Thores Bageri & Café i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Thores Bageri & Café i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Thores Bageri & Café i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Thores Bageri & Café kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Thores Bageri & Café i Helsingborg