Eneborgs Bageri & Konditori – ett konditori i Helsingborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Eneborgs Bageri & Konditori är ett konditori i Helsingborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Helsingborg och du kommer säkerligen gilla Eneborgs Bageri & Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Helsingborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Eneborgs Bageri & Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg.

Eneborgs Bageri & Konditori
Eneborgsplatsen 12
252 49 Helsingborg
042 - 13 88 40

Annons:

Öppettider hos Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg

Innan du besöker Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg, ett konditori

Hittar du inte till Eneborgs Bageri & Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Eneborgs Bageri & Konditori i Helsingborg