Bra konditorier i Hässleholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hässleholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hässleholm. Det finns 2 olika konditorier i Hässleholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hässleholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hässleholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hässleholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hässleholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hässleholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hässleholm kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bjärnors Konditori AB
Första Avenyen 4
281 31 HÄSSLEHOLM


Lövet Hässleholm
Frykholmsg. 11
281 31 HÄSSLEHOLM

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hässleholm och dess konditorier

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här finns mer info om Hässleholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hässleholm.