Bra konditorier i Gualöv

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gualöv. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gualöv. Det finns 1 olika konditorier i Gualöv där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gualöv.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gualöv

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gualöv som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gualöv som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gualöv. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gualöv kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Björnes Ost & Delikatesser
Sandv. 2
295 72 GUALÖV

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gualöv och dess konditorier

Gualöv är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Gualövs socken i Skåne. I Gualöv ligger Gualövs kyrka från 1100-talet. Strax utanför Gualöv finns Pestbacken, en sanddyn som uppstod på 1600-talet sedan man hade avverkat skogen i området, något som i sin tur orsakade problem med sandflykt.

Yta: 71,89 hektar
Invånarantal: 530, år 2010

Här finns mer info om Gualöv om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gualöv.