Bra konditorier i Glemmingebro

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Glemmingebro. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Glemmingebro. Det finns 1 olika konditorier i Glemmingebro där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Glemmingebro.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Glemmingebro

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Glemmingebro som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Glemmingebro som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Glemmingebro. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Glemmingebro kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Olof Viktors i Glemminge AB
Österlenv. 86
270 21 Glemmingebro

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Glemmingebro och dess konditorier

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånarantal: 376, år 2011

Här finns mer info om Glemmingebro om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Glemmingebro.