Bra konditorier i Genarp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Genarp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Genarp. Det finns 2 olika konditorier i Genarp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Genarp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Genarp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Genarp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Genarp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Genarp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Genarp kan du istället kolla efter andra i Skåne.


Sedera B & B
Heckebergav. 22


Kakans KonditoriAnnons:

Grundläggande konditoriinfo om Genarp och dess konditorier

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här finns mer info om Genarp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Genarp.