Bra konditorier i Gärsnäs

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gärsnäs. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gärsnäs. Det finns 1 olika konditorier i Gärsnäs där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gärsnäs.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gärsnäs

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gärsnäs som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gärsnäs som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gärsnäs. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gärsnäs kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Norrmans Conditori HB
Storg. 16
272 61 GÄRSNÄS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gärsnäs och dess konditorier

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Här finns mer info om Gärsnäs om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gärsnäs.