Bra konditorier i Gantofta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gantofta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gantofta. Det finns 1 olika konditorier i Gantofta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gantofta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gantofta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gantofta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gantofta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gantofta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gantofta kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Rydebäcks Konditori & Smårgåsbutik AB
Ådalsg. 2
253 73 Gantofta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gantofta och dess konditorier

Gantofta är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. I byn finns en livsmedelsaffär, Ica Möllan, en pizzeria, Gantofta Pizzeria och en F-9 skola med cirka 300 elever, Gantofta Skola. Strax söder om Gantofta, i en ravin vid Rååns dalgång, finns i klippväggen finns skålformade sliprännor.

Yta: 91,22 hektar
Invånarantal: 1338, år 2010

Här finns mer info om Gantofta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gantofta.