Bra konditorier i Fjälkinge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Fjälkinge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Fjälkinge. Det finns 1 olika konditorier i Fjälkinge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Fjälkinge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Fjälkinge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Fjälkinge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Fjälkinge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Fjälkinge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Fjälkinge kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bagarboden i Mjällby
Gunnebov. 104
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Fjälkinge och dess konditorier

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här finns mer info om Fjälkinge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Fjälkinge.