Bra konditorier i Eslöv

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Eslöv. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Eslöv. Det finns 2 olika konditorier i Eslöv där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Eslöv.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Eslöv

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Eslöv som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Eslöv som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Eslöv. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Eslöv kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Boijertz Conditori
Söderg. 10
241 30 ESLÖV


Konditori Stensson
Baldersv. 2
241 31 Eslöv

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Eslöv och dess konditorier

Eslöv är centralort i Eslövs kommun i Skåne län och Sveriges 70:e största tätort med 17748 invånare år 2010. Spannmålshandel ägde tidigt rum vid stationen, vilken i folkmun kallades Eslövs börs. På 1870-talet fanns det bland annat två bryggerier, hästslakteri, sex brödbagerier, bokbindare, kopparslagare, svarvare...

Yta: 914,02 hektar
Invånarantal: 17748, år 2010

Här finns mer info om Eslöv om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Eslöv.