Bra konditorier i Dalby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Dalby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Dalby. Det finns 3 olika konditorier i Dalby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Dalby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Dalby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Dalby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Dalby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Dalby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Dalby kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Arnes Kakbod i Dalby AB
Kristers v. 13
247 50 Dalby


Dalby Kakbutik AB
Kristers v. 13
247 50 Dalby


Kungsgårds Stenugnsbageri AB
Lundav. 1
247 50 Dalby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Dalby och dess konditorier

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här finns mer info om Dalby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Dalby.