Bra konditorier i Blentarp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Blentarp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Blentarp. Det finns 1 olika konditorier i Blentarp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Blentarp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Blentarp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Blentarp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Blentarp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Blentarp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Blentarp kan du istället kolla efter andra i Skåne.

M&L SmakSak AB
Vildsvinsv. 7
275 61 BLENTARP

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Blentarp och dess konditorier

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här finns mer info om Blentarp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Blentarp.