Bra konditorier i Bjuv

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Bjuv. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Bjuv. Det finns 1 olika konditorier i Bjuv där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Bjuv.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Bjuv

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Bjuv som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Bjuv som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Bjuv. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Bjuv kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bjuvs Konditori AB
S. Storg. 15
267 31 Bjuv

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Bjuv och dess konditorier

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här finns mer info om Bjuv om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Bjuv.