Borgeby Stenugnsbageri AB – ett konditori i Bjärred

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Borgeby Stenugnsbageri AB är ett konditori i Bjärred där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Bjärred och du kommer säkerligen gilla Borgeby Stenugnsbageri AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Bjärred som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Borgeby Stenugnsbageri AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred.

Borgeby Stenugnsbageri AB
Desideriavägen 18
237 41 BJÄRRED


Annons:

Öppettider hos Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred

Innan du besöker Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred, ett konditori

Hittar du inte till Borgeby Stenugnsbageri AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Borgeby Stenugnsbageri AB i Bjärred