Bra konditorier i Bjärred

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Bjärred. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Bjärred. Det finns 1 olika konditorier i Bjärred där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Bjärred.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Bjärred

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Bjärred som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Bjärred som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Bjärred. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Bjärred kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Borgeby Stenugnsbageri AB
Desideriavägen 18
237 41 BJÄRRED

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Bjärred och dess konditorier

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här finns mer info om Bjärred om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Bjärred.