Bra konditorier i Bjärnum

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Bjärnum. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Bjärnum. Det finns 1 olika konditorier i Bjärnum där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Bjärnum.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Bjärnum

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Bjärnum som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Bjärnum som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Bjärnum. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Bjärnum kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bjärnums Konditori
Södra v. 4
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Bjärnum och dess konditorier

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här finns mer info om Bjärnum om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Bjärnum.