Bra konditorier i Billesholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Billesholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Billesholm. Det finns 2 olika konditorier i Billesholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Billesholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Billesholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Billesholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Billesholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Billesholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Billesholm kan du istället kolla efter andra i Skåne.


Chark Jean
Fiberg


Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB
Storg. 3
267 73 Billesholm

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Billesholm och dess konditorier

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här finns mer info om Billesholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Billesholm.