Bra konditorier i Billeberga

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Billeberga. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Billeberga. Det finns 1 olika konditorier i Billeberga där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Billeberga.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Billeberga

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Billeberga som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Billeberga som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Billeberga. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Billeberga kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Billeberga Stenugnsbageri AB
Värmöv. 3
268 73 BILLEBERGA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Billeberga och dess konditorier

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånarantal: 987, år 2010

Här finns mer info om Billeberga om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Billeberga.