Bra konditorier i Båstad

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Båstad. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Båstad. Det finns 4 olika konditorier i Båstad där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Båstad.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Båstad

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Båstad som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Båstad som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Båstad. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Båstad kan du istället kolla efter andra i Skåne.


Café Continental
Köpmansg


Dilomm AB
Boarpsgården 5067
269 95 BÅSTAD


Orangeriet I Hallavara AB
Hallavarav. 188
269 91 BÅSTAD


På Kanelen
Italienska v. 225
269 34 Båstad

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Båstad och dess konditorier

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här finns mer info om Båstad om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Båstad.