Bra konditorier i Åstorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Åstorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Åstorp. Det finns 3 olika konditorier i Åstorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Åstorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Åstorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Åstorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Åstorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Åstorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Åstorp kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Fenix Konditori
Skolg. 11 A
265 34 åstorp


Godbiten Konditori AB
Annedalsg. 24
265 38 åstorp


Godbiten Konditori Förvaltnings AB
042 - 665 50


Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Åstorp och dess konditorier

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här finns mer info om Åstorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Åstorp.