Sjöholms Bageri AB – ett konditori i Ängelholm

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Sjöholms Bageri AB är ett konditori i Ängelholm där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Ängelholm och du kommer säkerligen gilla Sjöholms Bageri AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Ängelholm som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Sjöholms Bageri AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Sjöholms Bageri AB i Ängelholm - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Sjöholms Bageri AB i Ängelholm.

Sjöholms Bageri AB
Storg. 58 A
262 32 ängelholm
0431 - 100 84

Annons:

Öppettider hos Sjöholms Bageri AB i Ängelholm

Innan du besöker Sjöholms Bageri AB i Ängelholm kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Sjöholms Bageri AB i Ängelholm utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Sjöholms Bageri AB i Ängelholm, ett konditori

Hittar du inte till Sjöholms Bageri AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Sjöholms Bageri AB i Ängelholm