Bra konditorier i Ängelholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ängelholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ängelholm. Det finns 4 olika konditorier i Ängelholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ängelholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ängelholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ängelholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ängelholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ängelholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ängelholm kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Gunnars Bröd AB
Kelliehousevägen 2
262 74 ängelholm


Konditori Centrum Ängelholm
Storg. 17
262 32 ängelholm


Nisses Konditori Eftr. AB
Höjav. 24
262 52 ängelholm


Sjöholms Bageri AB
Storg. 58 A
262 32 ängelholm

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ängelholm och dess konditorier

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här finns mer info om Ängelholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ängelholm.