Bra konditorier i Åhus

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Åhus. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Åhus. Det finns 2 olika konditorier i Åhus där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Åhus.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Åhus

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Åhus som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Åhus som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Åhus. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Åhus kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Kvantum Åhus
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Nya Conditoriet
Köpmannag. 20
296 31 ÅHUS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Åhus och dess konditorier

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här finns mer info om Åhus om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Åhus.