Bra konditorier i Abbekås

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Abbekås. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Abbekås. Det finns 1 olika konditorier i Abbekås där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Abbekås.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Abbekås

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Abbekås som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Abbekås som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Abbekås. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Abbekås kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Mossbystrands Kaffestuga AB
Mårten Jöns v. 6
274 56 Abbekås

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Abbekås och dess konditorier

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här finns mer info om Abbekås om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Abbekås.