Bra konditorier i Valdemarsvik

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Valdemarsvik. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Valdemarsvik. Det finns 2 olika konditorier i Valdemarsvik där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Valdemarsvik.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Valdemarsvik

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Valdemarsvik som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Valdemarsvik som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Valdemarsvik. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Valdemarsvik kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Klara Axet KB
Axv. 3
615 30 Valdemarsvik


Lilla Blå Café & Restaurant
Storg. 8
615 30 Valdemarsvik

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Valdemarsvik och dess konditorier

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Här finns mer info om Valdemarsvik om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Valdemarsvik.