Café La Bocata Bageri – ett konditori i Vadstena

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Café La Bocata Bageri är ett konditori i Vadstena där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Vadstena och du kommer säkerligen gilla Café La Bocata Bageri och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Vadstena som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Östergötland ifall Café La Bocata Bageri inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Café La Bocata Bageri i Vadstena - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Café La Bocata Bageri i Vadstena.

Café La Bocata Bageri
Hovsg. 1
592 30 VADSTENA
0143 - 103 35

Annons:

Öppettider hos Café La Bocata Bageri i Vadstena

Innan du besöker Café La Bocata Bageri i Vadstena kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Café La Bocata Bageri i Vadstena utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Café La Bocata Bageri i Vadstena, ett konditori

Hittar du inte till Café La Bocata Bageri kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Café La Bocata Bageri i Vadstena