Gamla Konditoriet – ett konditori i Vadstena

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Gamla Konditoriet är ett konditori i Vadstena där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Vadstena och du kommer säkerligen gilla Gamla Konditoriet och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Vadstena som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Östergötland ifall Gamla Konditoriet inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Gamla Konditoriet i Vadstena - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Gamla Konditoriet i Vadstena.

Gamla Konditoriet
Storg. 18 A
592 30 VADSTENA
0143 - 100 35

Annons:

Öppettider hos Gamla Konditoriet i Vadstena

Innan du besöker Gamla Konditoriet i Vadstena kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Gamla Konditoriet i Vadstena utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Gamla Konditoriet i Vadstena, ett konditori

Hittar du inte till Gamla Konditoriet kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Gamla Konditoriet i Vadstena