Bra konditorier i Ulrika

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ulrika. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ulrika. Det finns 2 olika konditorier i Ulrika där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ulrika.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ulrika

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ulrika som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ulrika som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ulrika. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ulrika kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Firma Christer Andersson Kvarnbacka 590 53 Ulrik
Gammalkilsv. 10
590 53 Ulrika


Stenåkra Wärdshus
Gammalkilsv. 18
590 53 Ulrika

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ulrika och dess konditorier

Ulrika är en tätort i Linköpings kommun och kyrkby i Ulrika socken. Orten ligger i skogsbygden i den sydligaste delen av kommunen, cirka 40 kilometer från Linköping. I orten finnst Ulrika kyrka, en liten livsmedelsbutik, en skola och ett äldreboende.

Yta: 36,87 hektar
Invånarantal: 200, år 2010

Här finns mer info om Ulrika om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ulrika.