Bra konditorier i Söderköping

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Söderköping. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Söderköping. Det finns 5 olika konditorier i Söderköping där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Söderköping.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Söderköping

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Söderköping som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Söderköping som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Söderköping. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Söderköping kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Carmdal, Anneli
Ringv. 44
614 31 Söderköping


Eduward S Åkeri
Gårdeby Skogen
614 95 Söderköping


Fix Konditori AB
Ringv. 44
614 31 Söderköping


Jannes Hembageri AB
Hagatorget 2
614 30 SÖDERKÖPING


Jannes Hembageri I Söderköping AB
Hagatorget
614 30 SÖDERKÖPING

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Söderköping och dess konditorier

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här finns mer info om Söderköping om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Söderköping.