Lysings Konditori´& Bageri – ett konditori i Ödeshög

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Lysings Konditori´& Bageri är ett konditori i Ödeshög där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Ödeshög och du kommer säkerligen gilla Lysings Konditori´& Bageri och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Ödeshög som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Östergötland ifall Lysings Konditori´& Bageri inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög.

Lysings Konditori´& Bageri
St. Torget 5
599 31 ödeshög
0144 - 106 20

Annons:

Öppettider hos Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög

Innan du besöker Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög, ett konditori

Hittar du inte till Lysings Konditori´& Bageri kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Lysings Konditori´& Bageri i Ödeshög