Bra konditorier i Mjölby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mjölby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mjölby. Det finns 2 olika konditorier i Mjölby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mjölby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mjölby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mjölby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mjölby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mjölby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mjölby kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Café Nyfiket
Kungsv. 59
595 41 MJÖLBY


Stefan Petersson Konditori Kvarnen
Sparrisgränd 23 Galleria Kvarnen
595 54 MJÖLBY

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mjölby och dess konditorier

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Här finns mer info om Mjölby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mjölby.