Bra konditorier i Ljungsbro

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ljungsbro. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ljungsbro. Det finns 1 olika konditorier i Ljungsbro där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ljungsbro.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ljungsbro

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ljungsbro som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ljungsbro som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ljungsbro. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ljungsbro kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Mt:S Bageri&Konsult AB
Högbyg. 71
590 73 Ljungsbro

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ljungsbro och dess konditorier

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Här finns mer info om Ljungsbro om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ljungsbro.