Bra konditorier i Kisa

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kisa. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kisa. Det finns 1 olika konditorier i Kisa där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kisa.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kisa

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kisa som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kisa som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kisa. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kisa kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Richts Eftr. Konditori AB
Tvärg. 2
590 37 Kisa

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kisa och dess konditorier

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här finns mer info om Kisa om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kisa.