Bra konditorier i Finspång

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Finspång. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Finspång. Det finns 4 olika konditorier i Finspång där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Finspång.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Finspång

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Finspång som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Finspång som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Finspång. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Finspång kan du istället kolla efter andra i Östergötland.

Café Sonstorps Bageri och Konditori
Örebrov. 123
612 94 FINSPÅNG


H Perssons Villa, Mark & Trädgård AB
Skäggebyv. 26
612 44 Finspång


Lindahls Viberga i Finspång
Skäggebyv. 27
612 44 Finspång


Lottas Konditori och Bageri
Bergslagstorget
FINSPÅNG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Finspång och dess konditorier

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Här finns mer info om Finspång om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Finspång.