Bra konditorier i Vintrosa

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vintrosa. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vintrosa. Det finns 1 olika konditorier i Vintrosa där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vintrosa.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vintrosa

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vintrosa som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vintrosa som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vintrosa. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vintrosa kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Tant Gräddelin AB
Holmstorp 650
719 92 Vintrosa

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vintrosa och dess konditorier

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Här finns mer info om Vintrosa om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vintrosa.