Bra konditorier i Pålsboda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Pålsboda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Pålsboda. Det finns 1 olika konditorier i Pålsboda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Pålsboda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Pålsboda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Pålsboda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Pålsboda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Pålsboda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Pålsboda kan du istället kolla efter andra i Örebro.

Pewe Konditori AB
Köpmang. 7
697 30 Pålsboda

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Pålsboda och dess konditorier

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här finns mer info om Pålsboda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Pålsboda.